perjantai 22. helmikuuta 2013

Oi Ripsien pidennys, sinä ihana keksintö!


  Jaahas, saisinko esitellä pinnallisen puoleni. Mulla on nyt ehkä mailman pelastus haaveet päälimmäisenä mielessä, mutta kumminki tähän mennessä kauneusala on ollu mun juttu ja edelleenkin hyvin lähellä sydäntäni :)

Nyt teki mieli kijottaa tästä asiasta, koska olen meinaan niin liekeissä mun uusista ripsistä kahden kuukauden tauon jälkeen. Aivan, luit oikein, ripsistä. Mun mielestä ripsien pidennys on yks kingeimmistä asioista mitä kauneusalalla on kehitetty. Niin pieneltä asialta kun se kuulostaakin, ei se ole. Hyvin tehdyt ja luonnolliset ripsien pidennykset ovat pelastaneet monen kiireisen naikkosen aamut. Ero on huomattava, varsinkin näin pohjoisen leidin hento/vaalea -karvaisessa lärvissä. Ja muutenkin, vaikka olet kuinka tumma ja tuuhea karvainen, ei se silti ole sama. Hyvin harvalla on luonnollisesti tasaisen kaarevat silmän kehystäjät. Ja mun mielestä ripset on just se juttu mikä luo säihkyvät silmät. Voi olla huoletta ilman mitään muuta meikkiä, kunhan ripset on kohillaan.  
 Ja ei ole siis mun vika, että kauneus ihanne on tämä. Lehdissä et nää muita kuin tuuhea ripsisiä leidejä. Jopa kaikissa "no makeup" kuvissa ripset on vähintään muokattu koneella tummemmiks ja tuuheemmiksi. Suurin osa jengin omistaki "no makeup" kuvista sisältää vähintään meikkivoiteen käytön ja kevyen ripsarin(nykyään ripsenpidennykset). Ja ainakin henkilökohtaisesti näytän ihan väsyneeltä lahnalta ilman minkään näköistä buustausta silmäripsissä. 

Joten se joka kehitit ripsien pidennykset - luojalle kiitos sinusta. Ei tarvitse kuin kolmen viikon välein käydä vähän reilu tunnin mittaisessa huollatuksessa. Siinä se. Hyvästi kiireiset aamumeikkailut. Mä olen henkilökohtaisesti tehnyt niin monet naiset onnellisemmiksi, pelkästään täydellisillä ripsillä. Jopa sellaiset, jotka ei muuten ole tottunnut käyttämään meikkiä. Kaiken ikäiset. Nuori on ollut ehkä 17v. vanhin yli 60. Kaikki astetta iloisempia ja säihkysilmäisempiä penkistä noustessa. Niin, ripsillä on väliä… 

Pidennyksistä kuulee myös vastalauseita.. Yleisimmät on ehkä nämä kaks: 

"No ku se on vaan niin feikkiä, en mä halua olla feikki, mielummin vähemmän säihkysilmä mutta ihan aito"

- Nii, eihän se mitään all natural meininkiä ole. Mutta jos olet tottunut käyttämään ripsiväriä ja löydät itsesi etsimästä aina uutta vielä vähän enemmä tuuheuttavaa ja pidentävää putiloa - olet ihan yhtä feikki, mutta vaan vähän hölmömpi sellainen.. Ensinnäkin feikki on feikki. On se sitten joka aamu lisättävä ja illalla poistettava tai kolme viikkoo pysyvä ja sitten lisättävä. Kumpi kuulostaa vaivattomammalta? Toisena, uskot tietokoneella manipuloituihin mainostempauksiin ja löydät itsesi aina hamuilemasta uutta, ehkä vielä vähän parempaa ripsaria. Eli hölmömpi feikki, koska voisit olla tyytyväinen ripsiesi pituuteen helpomminkin. Ja siis jos et käytä ikinä ripsiväriä ja omaat täydellisen tuuheat ja kaarevat omat ripset, onnitteluni. Olet yksi harvoista. Mutta todennäköisesti karvasi kasvu on muuallakin runsaampaa ja joudut käyttämään meitä harva karvaisia enemmän energiaa karvan poistoon. Mun mielestä ihan yhtä not so natural- meininkiä. 

"No kun ne pilaa omat ripset, tuntuu inhottavilta ja näyttää sottaisilta"

-Ikävä kyllä, huonosti tehdyt ripset sopii tuohon kuvaukseen. Sellaset joissa on käytetty liian paksua ripsikuitua ja liimailtu yhteen. Mutta hyvin ja huolellisesti tehdyt ripset eivät sovi.  Ne ei pilaa omia ripsiä - pitkän käytön jälkeen hieman lyhentää niitä, mutta yhden ripsien kasvukierron jälkeen palaa taas normaaliin pituuteensa.  Niiden ei kuulu tuntua missään - jos tuntuu, ne ovat liimattu liian lähelle silmäluomeasi. Harvetessa niiden kuulu näyttää vain harvemmilta - Jos siellä harottaa läjä ripsiä, ne ei ole oikein tehty. Yhteen ripsikuituun on liimattu useampi kuin yksi oma ripsi ja eritahtisen kasvun takia toinen ripsi alkaa vetää kuitua toiseen suuntaan. Seurauksena ripset harottaa vaikka kuinka harjaisi.

 Nyt se ongelma onkin siinä, että niitä ripsen väsääjiä löytyy näköjään jokaiseen lähtöön.. Mä olen nähnyt niin hirveitä kyhäelmiä.. Enkä vaan muutamia. Mä en ymmärrä, että mikä siinä on niin vaikeeta? Nyt ei kumminkaan puhuta mistään avaruustieteestä! 

Mä ajattelin tälleen reippaana tyttönä jakaa sen salaisuuden, mikä on hyvien ripsien takana. Nyt kaikki ripsen tekijät lukekaa tarkkaan ja asiakkaat tästä lähtien sit tietää mitä vaatia.
Ootteko valmiina? Hyvä. Tässä se tulee:

-Liimaa yksi kuituripsi yhteen omaan ripseen. Ei kolmeen omaan ripseen, ei kahteen omaan ripseen, vaan y-h-t-e-e-n!
-Käytä liimaa maltillisesti. Muuten on vaikea pysyä "yksi ripsi yhdessä kuidussa" suunnitelmassa. Ja liimapaakut ripsirajassa ei luultavasti ikinä tule muotiin.
-Jos ripset yrittävät liimautua yhteen, erottele ne. Aina. 
- Liimaa se ripsi suoraan. Ei oikeelle kaartuvasti, ei vasemmalle kaartuvasti, vaan suoraan.
-Käytä sisänurkissa tarpeeksi lyhkäsiä ripsiä.. "laatikkoripset" ei sovi kenellekkään.
-Parhaimmat tulee ohuilla ripsillä (0.15paksuus) Kunhan vaan malttaa pistää niitä kaikkiin ripsiin. (Onneks alkaa enemmän ja enemmän näkee tälläsiä luonnollisia pidennyksiä)
-Jätä luomen ja liimaripsen väliin silmillä nähtävä rako eli noin 1mm. Jos ripset liimataan liian lähelle luomea, ne pistelee ja tuntuu epämukavilta. 
-Ole tarkka!! Aluksi se on vaikeeta ja hidasta.. Mutta se nopenee siitä hetkessä. Tän tärkeyttä ei voi painottaa liikaa. Se on koko homman juju ;) Mielummin lisää palveluaikaa 15-20 minuuttia ja tekee tarkasti, kuin joutuu hankkimaan koko ajan uusia asiakkaita, koska vanhat ei haluu uudestaan nopeesti sutastuja harottavia räpsyjä. 


Tässä on oikein hyvä esimerkki kauhuripsistä.. Kuten huomaatte, liimapaakkuja ja yhteen liimattuja kasoja.. Noita oli jo tossa vaiheessa revitty, koska olivat tuntuneet epämukavilta.. Ja kuten näätte, ei mitkään tasasen kivasti harventuneet.


Ei näin.

Tässä taas on kauniisti suoraan tehdyt tuuheat ripset, nämä tulevat tippumaan ripsi kerrallaan eikä ne tule olemaan sotkuisen näköiset.
vaan näin ;)


Noin siinä se. Hyvin yksinkertaista. Nämä seikat erottaa hyvät ja huonot ripset. Salaisuus on paljastettu! 
Nyt te jotka ette oo ikinä tehny ripsiä, ni se on oikeesti aluksi todella hankalaa.. Ei sun motoriikka ole tottunut tekemään niin pientä näperrystä ja tarkasti.. Mutta jos sen jaksaa opetella kunnolla alusta asti, niin kyllä se siitä helpottuu ja nopeentuu.. Pitää vaan olla kärsivällinen.. Se takaa uskolliset ja tyytyväiset asiakkaat jotka kumminkin käy noin 3-5 viikon välein.

 Nyt yks juttu mitä mä en ymmärrä.. Nämä "CityDeal-ripset" (vai mitä ne diilit nykyään on?).. Eniveis on meinaan tullu aika pirun monet sellaiset korjattuu..! Eikö sen halvemman diilin tarkoituksena ole olla mainos?? "Tule kokeilemaan meidän palveluja halvemmalla ja ihastu!" Eihan silloin kuulu tehdä työtä hutiloiden! Sillon kuuluu tehdä niin hyvää jälkeä, että asiakas ihastuu ja tulee varmana takas, sekä suosittelee mestaa vielä kolmelle kaverillekkin! Eihän siinä muuten ole mitään järkeä! Ei yhdenkään liikkeen talous kestä puol ilmasta työskentelyä! Ja kyllähän se on aika rassaavaa yrittää koko ajan haalii uusia asiakkaita koska vanhat eivät tule takaisin. Kiitos puoleen kutistetun palveluajan minkä seurauksena jälki on aivan järkyttävää.. Ei niin mainosteta hyvät ripsiduunarit… Noh kuhan vaan vihjaisen.. Jokainen tallaa tyylillään.

Siitä tietää että tekee hyvin duuninsa kun on ollut kolme kuukautta poissa.. Sitten paluun jälkeen ekan viikon aikana yhdeksän asiakasta ottaa oma-aloitteisesti yhteyttä. "Suo on kaivattu!" "Teetkö taas ripsiä?" Kiitos mun asiakkaat <3 Tuli ainaskin hyvä mieli :) Mä en edes tiedä paljon mä ehdin niitä nyt sitten tekemään, mutta yritän ehtiä vielä ainakin toistaiseksi niille jotka osaa kysellä.. Ja jos en ehdi, niin mulla on pari ässä tyyppii hihassa ;) Kuin siistiä kun on päässyt taas juoruumaan kaikkien kanssa! <3




Moikka kaikki te jotka eksyitte tänne blogiin etsiessä jotakin vastausta koskien ripsienpidennyksestä. :)

 Mä kirjotin about pari vuotta sitten tekstin ripsien pidennyksistä ja siitä millaset ne kuuluisivat olla. Eli toi yläpuolella oleva teksti.  Päivittäin parikymmentä eksyy googlen kautta siihen tekstiin etsien kysymyksiä ripsien pidennyksistä. Tähän saa myös kommentoida jos tulee mieleen jotain kysyttävää :)

Olen tehnyt pidennyksiä vähän yli kuusi vuotta. Alusta asti olen ollut niissä taitava ja nyt on kokemustakin jo ehtinyt karttua. Koulutukseni silloin kävin Lady Lashilla, vaikka mielestäni sillä ei ole mitään väliä. Hyvän tekijän täytyy olla äärimmäisen tarkka ja taitava kädenjäljessään sekä hyvä silmä luonnollista ripsilinjaa ajatellen, muulla ei ole oikein merkitystä. Paitsi liiman laadulla.
 Ikävä kyllä kaikki eivät niitä kunnolla tee ja tämä on hyvin harmillista teidän asiakkaiden kannalta. Hyvin tehdyt ripset kun ovat maailman paras ja helpoin kauneuskikka.

  Mun piti tehdä sellanen Ripsipoliisi.fi -sivusto johon olisin alkanut keräämään yhteen hyviä ripsientekijöitä.. Mutta tajusin että aika ei riitä moiseen. Joten toivottavasti joku varastaa tän idean, jotta mimmien ripsientekijän metsästäminen helpottuisi.. Multa voi kysellä domainista ;)

 Tässä pari linkkiä missä mun tekemistä ripsistä on kirjoitettu muualla, jos ette minnuu usko :)
Saara Sarvas - Kauneus ja kosmetiikka
Start Living Your Best Life - Helsingin ihanin ripsiteknikko

 Teen itse ripsiä liikkeessä kampin läheisyydessä. Olen ainut joka tekee siellä ripsiä :) Mulla ei ole tän kummosempaa nettisivua olemassa. Syy siihen on se, että mun luo löydetään aika hyvin puskaradion kautta sekä täältä blogista.. :)

Osoite on: Lapinlahdenkatu 7, helsinki

Ajan voi varata: 0401299664 

(Puhelimen kautta saat minut varmemmin kiinni kuin täältä kommenteista)

Hinnat ovat

Uudet              75€ (Tammikuun 2016 ajan blogin kautta tulleille 65€) muista mainita alesta :)
2 vko huolto    40€
3 vko               50€
4 vko               60€
vanhoje huonojen ripsien poistostosta veloitan 10€


Ja siis jos jokin askarruttaa muuten vain pidennyksissä, niin voin vastailla.. Kommentteihin vain viestiä..

 Ystävällisin terveisin Jenni :)



Pistin tähän muutamat mun tekemät räpsyt :)









38 kommenttia:

  1. Heippa! Oikein hyvät ripset. :) Missä sä työskentelet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Työskentelen kampissa.. Lapinlahdenkatu 7. Mulla on itseasiassa heunäkuun puoleen väliin asti meneillään tarjous : Uudet ripset 60 € (norm.75 €) Ajan voi varata numerosta 0401299664
      Kaikki teretulleita :)

      Ihanaa kesää!

      Poista
  2. Heippa! Paljonkos sulla maksaa huolto? Ja teetkös siis jossain yrityksessä vai itekses vai kui? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en näköjään osaa tolla kännykällä vastaa näihin kommentteihin:D aina pistän vaan uuden kommentin enkä oo varma tuleeks teille ilmotus siitä :D

      Poista
  3. Moi :) Teen inkless nimisessä liikkeessä.. olen ainut joka tekee riosiä siellä.. sitten on tataskan poistoa ja muuta mukavaa.. huollot on 2 vko 40e, 3vko 50e, 4vko 60e jne. mutta jos tulee muualta huoltoon niin katon vähän sen mukaan kuinka paljon joudun korjailee :)

    -Jenni

    VastaaPoista
  4. Moikkis :) Mihin aikoihin päivästä oot tekemässä ripsiä? Pääsen itse meinaa arkisin vasta 16.30 jälkeen paikalle. Ja onko sulla mitenkä kiireistä, onko toivookaan päästä lähiaikoina? :D Tosi kiva blogi muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en näköjään osaa tolla kännykällä vastaa näihin kommentteihin:D aina pistän vaan uuden kommentin enkä oo varma tuleeks teille ilmotus siitä :D

      Poista
  5. Hei kiitos paljon!:) Mä teen vaihtelevasti kaikkina aikoina.. Asun meinaan myös ihan lähellä.. Mulla on tuolla ylemmässä kommentissa numero mistä voi ajan varata :) teretulloo!

    VastaaPoista
  6. Hei jos varaan sulta ajan niin käykö toi tarjous niin että voin käyttää sen "ajan" heinäkuun lopussa! Asun nimittäin 60km helsingistä ja aika vaikeeta tulla töistä suoraan kun päivät päättyy neljältä ja juna kestää sen 1h .. Ja oletteko avoinna vklp ? Silloin se kävisi ehkä ennen heinäkuun loppua....Kiitos tuhannesti vastauksestasi .. En ole aikaisemin ottanut ikinä ripsiä koska ne ovat kalliit ja pelkään että ne menevät pilalle , mutta luin postauksesi ja huomasin miten tietoinen asiasta olet niin haluaisin kokeilla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva et sain sut ylipuhuttuun ripsiin haha :D Joo voidaan sopia että tarjous on voimassa silloin jos nyt varaa.. Mutta mä kyllä voin tehdä joskus viikonloppuisinkin sovittaessa.. Meiän liikkeessä muut puuhailee muita juttuja ja meillä ei oo varsinaisia aukioloaikoja.. Pidän vapaapäiväni aina sillon kun on jotain kivaa tiedossa, eli ei oo pakko olla aina viikonloppu :) Mutta ihan miten sulle sopii parhaiten.. Ajan voi varata numerosta 0401299664

      -Jenni

      Poista
  7. Moi, minkähintaiset sulla on normaalisti nyt ripsienpidennykset maksaa? Mulla on ollut aikaisemmin ripsienpidennykset, mutta mun omat ripset meni tosi huonoon kuntoon (väärin luultavasti laitettu!) joten en uskaltanut enään laittaa.. Nyt kuitenkin tekis mieli tosi paljon kokeilla miten ripset reagoi kun laittaa "oikein" :D?

    Yritin ettiä teiän kotisivuu googlen kautta, mutta en löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka :) normaalisti hinta on 75e.. ajan voi varata numerosta 0401299664. Teretuloa :) Kotisivut on työn alla :P

      Poista
    2. moikka :) normaalisti hinta on 75e.. ajan voi varata numerosta 0401299664. Teretuloa :) Kotisivut on työn alla :P

      Poista
  8. Kuinka nopeasti ehtisit korjata mun ripsikatastrofin? Terveisin harottavat, epätasaisesti pudonneet ja liian lähelle silmää liimatut ripset riesana...tai siis miten sulla on (jos on) aikaa lähipäivinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huomenna 22.8 15.00?? käykö? :) -Jenni 0401299664 lapinlahdenkatu 7

      Poista
    2. Huh, thank god :D Sopii, mutta vielä parempi olisi jos saisit venyttyä aikaan 15.30? Jos et, 15.00 käy myös. Soittelen huomenna aamupäivän aikana!

      - D

      Poista
  9. Pakko muuten vielä varmistaa: Mitä ripsiä käytät ja oletko saanut koulutuksen ripsien tekemiseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut Lady Lashien koulutuksen melkein kolme vuotta sitten :) eli kokemusta on kerttynyt.. Monestakaan asiasta en kyllä vittisi itseäni lähtee kehumaan, mutta tästä voin sanoa että olen yksi helsingin parhaista. :) kolmelta olis parempi, jotta ehditään tekemään kunnolla :)

      Poista
    2. Olen saanut Lady Lashien koulutuksen melkein kolme vuotta sitten :) eli kokemusta on kerttynyt.. Monestakaan asiasta en kyllä vittisi itseäni lähtee kehumaan, mutta tästä voin sanoa että olen yksi helsingin parhaista. :) kolmelta olis parempi, jotta ehditään tekemään kunnolla :)

      Poista
    3. Nähdään siis kello 15 :)

      Poista
  10. Moi! voiko täältä varata aikoja ripsienpidennykseen?:) olisiko torstaina 16.00 jälkeen vapaita aikoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) voi täältäkin varata, mutta voin huomata nämä vähän viiveellä.. Torstai illan olen ikävä kyllä kouluttamassa.. miten olisi keskiviikko tai perjantai?
      -Jenni

      Poista
    2. Keskiviikko käy, mihin aikaan sulla olisi aikoja? :)

      Poista
  11. kävisikö 16.00? tai sitten aamu 10.00? puhutaanhan huomisesta?

    VastaaPoista
  12. 16.00 käy ja joo huomisesta, olihan osoite lapinlahdenkatu 7 ja liikkeen nimi inkless? :)
    -Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huomenna neljältä siis :) juu oikeet koordinaatit, nähdään! -Jenni

      Poista
  13. Tosi hyvännäköisiä ripsiä teet. Oletko nyt lomalla vai saako sulle varata "paniikkiajan" jopa tälle viikonlopulle (28.-29.12.) uusien ripsien laittoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! itseasiassa mulle ruli huomiseks peruutus klo 14.00 niin siihen voisit tulla??
      -Jenni

      Poista
    2. Moikka! itseasiassa mulle ruli huomiseks peruutus klo 14.00 niin siihen voisit tulla??
      -Jenni

      Poista
  14. Hei, teetkö viikolla 7 ripsiä ja löytyisikö silloin vapaita vähän myöhempiä aikoja? klo 16:00 jälkeen. Jos sinulla on silloin uusille ripsille aikoja niin haluaisitko laittaa sähköpostia, saaruli@live.fi. kiitos :)

    VastaaPoista
  15. teetkös vielä ripsiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. teen :) Numerosta 0401299664 voi varailla aikaa :) -Jenni

      Poista
  16. Oisko sulla torstai iltapäivälle aikoja? Mulla tulee torstaina vasta viikko täyteen ku mulla on ollu ripsienpidennykset, mutta toinen silmä varsinkin näyttää aivan järkyttävältä. Ripset ei muutenkaan oo mun mielestä kovin luonnollisen näköset, vaikka pyysin. Ripsiä on irronnu ihan kiitettävästi jo nyt ja ne kaatuilee toisessa silmässä.. /: Sen oon päättäny että siihen samaan paikkaan en enää mene :D Näille ripsille siis saa tehdä kaikkea, minkä vaan koet tarpeelliseks. Luultavasti poisto ja uusien laitto on edessä... tuun hulluksi näiden kanssa! :(

    VastaaPoista
  17. Jos tätä kautta voi tiedustella aikoja niin olisko vapun jälkeisellä viikolla vapaata?

    VastaaPoista
  18. Hei! Teetkö volyymiripsienpidennyksiä/huoltoa niille? (: Minkälainen hintahaarukka olisi 4 viikkoa edellisestä ripsien laitosta oleville räpsyille? Kiitos etukäteen !

    VastaaPoista
  19. Teetkö edelleen ripsiä? Mistä nrosta aikaa voisi varata? Millaisella hinnalla teet uudet ripset? :)

    VastaaPoista
  20. Kävin Harrietilla laittamassa ripset ja on ollu todella hyvät. Hyvin oot kouluttanut! Kiitos kun laitoit tänne juttua ripsistä. Mulla kun jo pidemmän ajan ollut hakusessa OIKEESTI huolellinen tekijä. Kiitosh kiitosh kiitiosh :)

    VastaaPoista
  21. Oi mahtavaa, että löysin tän blogisi! Ihania ripsiä teet ja ainaki sait heti 100% luoton kirjotuksillasi, että jos nyt aijon ne pidennykset ottaa (ekaa kertaa koskaan, ja jotkut aika luonnolliset just) niin en enempää googlaile kenelle menen ne laitatuttaan! Teetkö siis vielä niitä? :) En oo vielä tänään enkä huomenna tulossa mutta vakavissaan kyl harkinnu! :D :)

    VastaaPoista